Mukadimah

Bismillahirrahmanirrahim.

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Saya ingin mengucapkan selamat datang dan terima kasih kerana sudi mengunjungi webblog ini.

Tujuan blog ini adalah untuk kita semua berkongsi bermacam-macam maklumat. Artikel-artikel yang dipaparkan diperolehi daripada kiriman email, buku, majalah dan dari blog yang lain. Diharap aktikel-arkitel yang disiarkan dalam blog ini memberi manfaat kepada kita semua.

Jika anda ingin memberi sebarang komen atau pendapat, sila tulis dalam ruangan komen / pesanan yang saya sediakan.

Saya ingin memohon maaf sekiranya terdapat artikel-artikel yang dipaparkan dalam blog ini menyinggung perasaan anda.

Dan hendaklah ada di antara kamu satu puak yang menyeru (berdakwah) kepada kebajikan (mengembangkan Islam), dan menyuruh berbuat segala perkara yang baik, serta melarang daripada segala yang salah (buruk dan keji). Dan mereka bersifat yang demikian ialah orang-orang yang berjaya. ( Surah Ali Imran : 104 )

Selasa, November 30, 2010

Jeritan Siksa Kubur

Ada satu kisah yang disebarkan di Nusantara ini oleh beberapa pihak (orang Islam) mengenai seorang saintis Rusia bernama Dr. Azzacove yang telah secara tidak sengaja terakam suara-suara jeritan yang sedang mengalami siksaan jauh di bawah bumi. Beliau diberitakan memperoleh rakaman itu menggunakan 'super-sensitive microphone'. Saya sendiri telahpun mendengar rakaman yang dikatakan itu dan mendapati bahawa bunyinya memanglah agak menyeramkan.

Untuk mengetahui dengan lebih lanjut, anda boleh muat-turun 2 rakaman suara jeritan siksa kubur (.mp3) itu melalui pautan berikut:

1) Rakaman Suara Siksa Kubur
http://www.megasutra.com/sounds/jeritanbawahtanah.mp3 (596 kb)
2) Rakaman Suara Siksa Kubur 2
http://www.megasutra.com/sounds/hellscreams.mp3 (2.42 mb)

Suara-suara manusia yang tidak sengaja dirakamkan di lapisan kerak/perut bumi. Suara-suara yang ter'rakam' ini sungguh gerun dan seolah-olah sedang diseksa.

Penemuan terakhir ini adalah penemuan yang sangat mengejutkan pendengaran kami, dengan penemuan ini banyak dari peneliti kami yang berhenti dari pekerjaan ini kerana ketakutan.

Pada awalnya kami hanya hendak mendengarkan pergerakan bumi dengan interval tertentu dan mendengarkan Super Sensitive Microphone yang masuk ke dalam bilik-bilik atau lubang-lubang bumi dan reruntuhan galian.

Pada awalnya kami menyangka apa yang kami dapat itu adalah geselan dari alat-alat kami pada dinding-dinding perut bumi, tetapi suara ini menghancurkan seluruh logika kami.

Setelah beberapa penyesuaian kami mendapat kesimpulan bahawa suara ini berasal dari interior bumi, jadi seakan-akan di dalam perut bumi ini ada ruang lain yang berbeda dari tempat yang kami gali, dan dari ruangan tersebutlah kami tidak mempercayai apa yang kami dengar.

Kami mendengar dari ruang bumi yang lain itu ada suara manusia berteriak keras dalam kesakitan. Walaupun satu suara didengar, kami dapat mendengar ribuan bahkan jutaan latar belakang suara manusia yang sedang dalam kesakitan akibat penyeksaan.

Setelah penemuan yang sangat menakjubkan ini, setengah dari peneliti kami berhenti kerana takut. Yang sangat mengejutkan lagi, bagi orang Soviet itu adalah setelah suara tersebut dirakam, pada malam yang sama, keluarlah semacam gas atau kabut yang terang dari lokasi penggalian gas.

Gas atau kabut tersebut keluar dengan membentuk pilar-pilar dan tulisan yang membentuk seperti sayap kelawar (seperti lafaz ALLAH, wallahu a'lam), lalu menampakkan dengan sendirinya dengan bahasa Rusia yang ertinya AKU TELAH MENAKLUKKAN atau AKU TELAH MENUNDUKKAN.

Tulisan itu terlihat di awan di Siberia yang gelap. Kejadian itu sangat tidak masuk akal orang-orang Soviet karena sedang akan diteror. Beberapa saat setelah itu datanglah ambulan ke kumpulan orang-orang tersebut dan memberikan ubat yang dapat menghilangkan memori dengan singkat. Sebagai perawat kepada korban yang melihat keajaiban itu (ini mungkin agar kejadian ini tetap dirahsiakan).

Biarpun saya tidak percaya adanya syurga dan Injil, tetapi sebagai ilmuwan sekarang saya percaya adanya NERAKA. Ia sangat sukar diungkapkan dengan kata-kata, apa yang kami temukan, apa yang kami lihat dan apa yang kami dengar. Dan sekarang kami yakin bahawa kami lanjutkan kerja menggali lagi, maka kami akan dekat sekali dengan PINTU NERAKA.

Lalu Dr. Azzacove meneruskan penjelasan, "Mesin penggali tiba-tiba berputar dengan sangat cepat ketika kami mencapai salah satu kulit bumi, suhunya menunjukkan hingga 2000 darjah Fahrenhait, lalu kami mendekatkan mikrofon itu di sana untuk mendengarkan pergerakan bumi, tetapi yang terdengar adalah suara manusia, bahkan teriakan manusia dalam kesakitan.

Pertama kami mengira suara itu adalah suara mesin. Tetapi setelah melakukan kajian ulang atas suara itu, suara yang terdengar adalah suara manusia bukan hanya satu orang, mungkin jutaan manusia yang sedang dalam seksaan dan kesakitan.

Apakah anda tahu kenapa Jacques Costeau, seorang penjelajah dalam air berhenti beberapa saat sebelum dia mati? Dia berhenti kerana dia juga pernah mendengar suara jeritan manusia di dalam air ketika ia sedang menjelajah di dalam air. Dan dalam kesempatan lain juga salah satu anak buahnya menemukan hal yang sama ketika ia sedang melakukan penjelajahan di sekitar SEGITIGA BERMUDA.

Setelah ia sembuh dari kejutan yang kritikal, kemudian ia menceritakan bahwa ia mendengar jeritan manusia yang banyak yang sedang diseksa di dalam perut bumi.

Menakjubkan bukan? Renung-renungkan dan ambillah iktibar di sebalik artikel ini.

Segeralah bertaubat sebelum terlambat. Sesungguhnya azab seksa kubur itu amatlah pedih!

Wallahu a'lam.

Sumber: http://muhtarom007.multiply.com/

Tiada ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...